pondělí, 19 srpen 2013 05:20

Přebujelá představivost - 19. srpna 2013 Doporučený

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Učinil jsem dvě zásadní (a nezvratná!) rozhodnutí, takže veškeré případné přemlouvání je marné.

1) Přestávám hrát on-line hru Top Eleven (fotbalový manažer). Hra to sice není špatná, je docela návyková a díky neustálému zlepšování týmu/zdokonalování zázemí/kupování lepších hráčů/... vás hra dlouho nepřestane bavit. Nicméně jsem se přistihnul, že X-krát denně kontroluji, jestli na trhu není ke koupi nějaký lepší útočník, jestli není možno před zápasem ještě o něco více potrénovat, kolik bodů mám náskok před druhým soupeřem v tabulce atd. atd. atd. A hlavně jsem si nedokázal poručit a pomocí prokletých mikrotransakcí jsem neustále dopoval můj tým. Což časem začne lehce lézt do peněz. Závěr? Končím...

 

2) Milý BeerBorče, rozluka s tebou je mnohem bolestnější, než rozchod s fotbálkem, ale nemůžu jinak (pro nezasvěcené - beerborec.cz je server sloužící pro evidenci konzumovaných piv s následnou možností bohatých reportů typu průměr vypitých piv za den, počet navštívených hospod, množství ochutnaných značek a pod.).

Jelikož jsem soutěživé nátury, nedalo mi to a během času jsem zjistil, že už nechodím na pivo, ale přímo s maniakální zarputilostí se pídím jen po hospodách či pivotékách, kde zrovna točí nějakou více či méně cizokrajnou značku piva, kterou jsem ještě neochutnal. Skončilo to tak, že už nepiju to, na co mám zrovna slinu - hlavním kritériem se mi stala "neochutnaná značka". Je sice pravda, že jsem během necelých desíti měsíců vylemtal téměř 170 různých pivních značek, což zajisté obohatilo mou pivní vzdělanost, nicméně jsem si uvědomil, že tohle není mým cílem.

A leze to do peněz. Strašně to leze do peněz...

 

Přečteno 2211 krát Naposledy změněno pondělí, 19 srpen 2013 09:56
Comments (0)
Ještě zde nejsou žádné komentáře.
Napište komentář
Nepřihlášený uživatel
×
Suggested Locations
Opište text z obrázku

Prohledávání článků

Reklama

Poslední komentáře

Martin posted a comment in Move On No.1
Dá se :) Guiness to ještě úplně není, ale vůbec mě to neuráž...
Štěpán posted a comment in Move On No.1
Tak jak to dopadlo?
Petr posted a comment in Kyvety a "kegerátor"
Ohledně výčepního kohoutu. Není potřeba nic extra vymýšlet, ...
Popřípadě by šlo do madel strčit trubku, druhou trubku nasad...
Martin posted a comment in Dvanáct grádů No.29
Tak to už si fakt nepamatuju...

Náhodný výběr