Vytisknout tuto stránku
čtvrtek, 21 červen 2012 07:15

21. června 2012

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Když je kocour pryč, myši mají pré, aneb Měl poslouchat instrukce...

... nebo aspoň číst etikety. Máme totiž doma návštěvu. Připravil jsem do ledničky pivo vhodné do tohoto vedra, zbytek jsem nechal v bedně v garáži (pokojová teplota). Společně s příslušnými pokyny.

Když jsem včera večer přišel z práce, uvítaly mě dvě vykulené krvavé oči. Podanému vysvštlení jsem moc nerozuměl, ale nakonec pomocí posunků a názorných ukázek jsem pochopil - pivo v ledničce bylo moc studené, piva v bedně se zase zdála moc pěkná. Proto ruka šmátralka lovila za bednou tak dlouho, až našla něco, co jejímu majiteli připadalo jako nejvhodnější na rychlé zahnání žízně (právě se totiž vrátil, vyprahlý jak Sahara,  s dětmi z hřiště).

Lahváček do sebe kopnul na tři loky a pak přišlo Temno. Za bednou si totiž schovávám speciály a co čert nechtěl - do ruky mu padl Rytířský Primátor 21% (pátý z prava). Cituji:

 

Toto výjimečné extravagantní středně prokvašené pivo je určeno pro pravé pivní rytíře moderní doby. Koncentrace přírodní energie ze sladů a vysoké procento alkoholu (9%) jsou již při konzumaci malého množství zárukou nevšedních chuťových zážitků. Jde o nejsilnější světlé pivo České republiky...

 

P.S. Zítra odjíždím na dovolenou, takže si ode mně na dva týdny odpočinete.

 

Přečteno 2927 krát